PEP-team

Marjolein Prenger is orthopedagoog generalist en is momenteel werkzaam op de Universiteit Twente als stagebegeleider / docent bij Positieve Psychologie & Technologie. Daarnaast werkt ze vanuit Praktijk Fiducie als gecertificeerd Mindfulness trainer. Positieve Psychologie in het algemeen en Mindfulness in het bijzonder zijn voor haar drijfveren. Het is een levensstijl geworden die ze meebrengt in haar manier van werken, samen met teams.

Jochem Goldberg is psycholoog en heeft aan de Universiteit Twente zijn promotieonderzoek gedaan naar Positieve Psychologie in Educatie. Vanuit die functie is hij betrokken geweest bij het opzetten, uitvoeren en onderzoeken van PEP. Zijn kennis over de stroming Positieve Psychologie en de wetenschappelijk achtergrond hiervan brengt hij graag over tijdens studiedagen en PEP-talks. Daarnaast behoren mentale gezondheid, sport en voeding tot zijn interessegebieden.

Met enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit begeleiden Jochem en Marjolein u en uw onderwijsorganisatie graag bij het implementeren van PEP. Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek!

“Leren is als fietsen: om je evenwicht te behouden moet je in beweging blijven”

(vrij naar A. Einstein)

Contact

Bent u met uw school geïnteresseerd om met PEP te starten, of bent u geïnteresseerd in wat meer informatie over (onderdelen van) PEP? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via LinkedIn. 

Ook zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen rondom Positieve Educatie. Laat ook hiervoor gerust even een bericht achter om met elkaar in contact te komen!

Marjolein & JochemGroei goede doelen op LinkedIn stabiel en vooral snel - Vakblad fondsenwerving

© C. Abbink