PEP-team

Marjolein Prenger is orthopedagoog generalist en is momenteel werkzaam op de Universiteit Twente als stagebegeleider / docent bij Positieve Psychologie & Technologie. Daarnaast werkt ze vanuit Praktijk Fiducie als gecertificeerd Mindfulness trainer. Positieve Psychologie in het algemeen en Mindfulness in het bijzonder zijn voor haar drijfveren. Het is een levensstijl geworden die ze meebrengt in haar manier van werken, samen met teams.

Jochem Goldberg is psycholoog en doet aan de Universiteit Twente zijn promotieonderzoek naar Positieve Psychologie in Educatie. Vanuit die functie is hij betrokken geweest bij het opzetten, uitvoeren en onderzoeken van PEP. Zijn kennis over de stroming Positieve Psychologie en de wetenschappelijk achtergrond hiervan brengt hij graag over tijdens studiedagen en PEP-talks. Daarnaast behoren mentale gezondheid, sport en voeding tot zijn interessegebieden.

Ellen ter Bogt is onderwijskundige en is sinds 2019 aan het PEP-team toegevoegd. Met haar onderwijservaring in zowel Nederland als in het buitenland inspireert ze graag docententeams in PEP. Tijdens de PEP-talks gebruikt ze zelf de interventies die werken, waardoor u precies ervaart wat PEP is. Ellen zet uw team in beweging en beweegt zelf graag in haar vrije tijd. Of dat nu wandelend, golvend, fietsend of dansend is, het is allemaal fijn voor je brein en lijf.

Met enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit begeleiden Ellen, Jochem en Marjolein u en uw onderwijsorganisatie graag bij het implementeren van PEP. Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek!

“Leren is als fietsen: om je evenwicht te behouden moet je in beweging blijven”

(vrij naar A. Einstein)

© – Emma ter Bogt

Contact

Bent u met uw school geïnteresseerd om met PEP te starten, of bent u geïnteresseerd in wat meer informatie over (onderdelen van) PEP? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of via een mailtje.

Ook zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen rondom Positieve Educatie. Laat ook hiervoor gerust even een bericht achter om met elkaar in contact te komen!

Emailadres
info@positieve-educatie.nl

PEP-team
Marjolein Prenger
Jochem Goldberg
Ellen ter Bogt 

Contactformulier

  *Alle afbeeldingen op deze website zijn afkomsting van “SO Het Mozaïek onderbouw”. Alle rechten voorbehouden